Právě je 01 čer 2020, 00:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




 Stránka 1 z 2 [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Diablo 3
PříspěvekNapsal: 22 zář 2011, 10:09 
Administrátor
Uživatelský avatar
Administrátor

Registrován: 01 čer 2010, 08:13
Příspěvky: 129
Jak už určitě někteří z vás vědí, byla odstartována "veřejná" beta Diabla 3 a vydání je tak téměř na spadnutí.
Takže je tu otázka - chystáte se pořídit si Diablo 3?
Jaká jsou vaše očekávání?
/* pro ty, kteří mají koupi téhle hry v plánu -> doufám, že se sejdeme on-line :) */


Offline
 Profil Poslat e-mail  
 
Knihkupectví Minotaur
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 3
PříspěvekNapsal: 22 zář 2011, 12:06 
Level 2
Uživatelský avatar
Level 2

Registrován: 29 říj 2010, 13:38
Příspěvky: 31
Bydliště: Sokolovská 11, Zwittau
zalezi na cene a jestli se dostanu do verejne bety :-)
jediny co me trochu odrazuje je nutnost staleho pripojeni na net jinak si clovek nezahraje ....



_________________
Obrázek
Offline
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 3
PříspěvekNapsal: 22 zář 2011, 12:19 
Administrátor
Uživatelský avatar
Administrátor

Registrován: 01 čer 2010, 08:13
Příspěvky: 129
Swen píše:
zalezi na cene a jestli se dostanu do verejne bety :-)
jediny co me trochu odrazuje je nutnost staleho pripojeni na net jinak si clovek nezahraje ....


Tak já se do veřejné bety nedostanu (nehlásil jsem se a ani o to nějak extra nestojím - počkám si na odladěný produkt) ... jinak běžná cena na začátku prodeje bude někde kolem 1200,- Kč ...
Já už mám předobjednáno a doufám, že to pustí na pulty ještě letos :)


Offline
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 3
PříspěvekNapsal: 23 zář 2011, 06:16 
Level 2
Uživatelský avatar
Level 2

Registrován: 29 říj 2010, 13:38
Příspěvky: 31
Bydliště: Sokolovská 11, Zwittau
No ja spis sekam na TES V nez na D3, sice to bude zase bugg fets jak je u bethsedy obyvkle ale diko mod komunite z toho behem chvile bude neco nepredstavitelnyho



_________________
Obrázek
Offline
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 3
PříspěvekNapsal: 23 zář 2011, 07:21 
Administrátor
Uživatelský avatar
Administrátor

Registrován: 01 čer 2010, 08:13
Příspěvky: 129
Swen píše:
No ja spis sekam na TES V nez na D3, sice to bude zase bugg fets jak je u bethsedy obyvkle ale diko mod komunite z toho behem chvile bude neco nepredstavitelnyho


Na Skyrim se taky neuvěřitelně těším ... vychází to ale v ne zrovna příznivou dobu ... 11. listopadu je pro mne vražedný termín vydání - celý listopad a prosinec až do vánoc bude v práci extrémní nápor, takže ani hraní po večerech nepřichází v úvahu :( ... no a pak asi najedu na Diablo, takže na Skyrim si počkám, až půjdou s cenou dolů (a až se nabažím Diablo - což by mohlo být ve stejnou dobu :) )


Offline
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 3
PříspěvekNapsal: 10 říj 2011, 10:30 
Level 2
Uživatelský avatar
Level 2

Registrován: 29 říj 2010, 13:38
Příspěvky: 31
Bydliště: Sokolovská 11, Zwittau
jinak jelikoz uz delsi dobu hraju SC2 tak uz mam ucet na battlenetu, bez kteryho D3 bohuzel hrat nepujde akže si me klidne muzes pridat pak podle mailu (svatopluk.knos@gmail.com) at se pak nemusime pracne hledat :-)



_________________
Obrázek
Offline
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 3
PříspěvekNapsal: 10 říj 2011, 20:26 
Level 1
Uživatelský avatar
Level 1

Registrován: 01 lis 2010, 15:31
Příspěvky: 20
To čekání mě docela unavilo. Jestli to nebude pořádná pecka, tak asi nic.
Taky by to mohlo běžet i na slabších strojích, léta kdy sem hrál dvojku a měl tendence mít co nejnadupanější PC, aby utáhlo všechno na plný rozlišení jsou ty tam a za ty ušetřený prachy si koupim radši knížku ;)


Offline
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 3
PříspěvekNapsal: 11 říj 2011, 07:59 
Level 2
Uživatelský avatar
Level 2

Registrován: 29 říj 2010, 13:38
Příspěvky: 31
Bydliště: Sokolovská 11, Zwittau
Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Updated with the latest Service Packs) with DirectX® 9.0c
2.6 GHz Pentium® IV or equivalent AMD Athlon® processor
128 MB PCIe NVIDIA® GeForce® 6600 GT or ATI Radeon® 9800 PRO video card or better
12 GB available HD space
1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/Windows® 7 users)
DVD-ROM drive
Broadband Internet connection
1024X720 minimum display resolution


podle tohodle by to melo bezet i na celkem slusnym srotu :-)


Windows Vista®/Windows® 7
Dual Core 2.4Ghz Processor
2 GB RAM
512 MB NVIDIA® GeForce® 8800 GTX or ATI Radeon® HD 3870 or better

ono i doporuceny pozadavky nejsou nijak extremni sem zvedavej jak mi to pobezi na max detaily :mrgreen:



_________________
Obrázek
Offline
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 3
PříspěvekNapsal: 11 říj 2011, 12:59 
Administrátor
Uživatelský avatar
Administrátor

Registrován: 01 čer 2010, 08:13
Příspěvky: 129
Jak se vynořují nové zprávy a zkušenosti z bety, těším na spoustu věcí ... a některé jsou zklamáním.

Jako například:
Hru nebude možné pauzovat (nebude možnost ESC jako u D2). Pokud budete chtít hru na chvíli přerušit bude nejlepší nechat postavu ve městě. (zdroj diablo3.cz)

:(


Offline
 Profil Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Diablo 3
PříspěvekNapsal: 11 říj 2011, 13:31 
Level 2
Uživatelský avatar
Level 2

Registrován: 29 říj 2010, 13:38
Příspěvky: 31
Bydliště: Sokolovská 11, Zwittau
uz v D2 vetsina změn oproti D1 byla kritizovana a stejne to byla super hra a vzhledem ke kvalite vlajkovych titulu blizzardu zase takovej strach o to ze to bude zmetek nemam. A na problemy s pauzovanim etc. jsem zvyklej ze Sacred 2. A vzhledem k tomu ze je to jen beta tak se muze jeste spousta veci zmenit, k lepsimu :-D viz SC2



_________________
Obrázek
Offline
 Profil Poslat e-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 Stránka 1 z 2 [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

cron
Fórum běží za podpory Minotaur.cz